• Toimitushinta 3 euroa/lähetys
  • info@kisskiss.fi
  • Lahjakortit
  • Pankki-, luotto- ja mobiilimaksut
  • Toimitushinta 3 euroa/lähetys
  • info@kisskiss.fi
  • Lahjakortit
  • Pankki-, luotto- ja mobiilimaksut

Sukat

Värikkäät sukat aikuisille

Värikkäillä sukilla iloa ja lämpöä elämään!

Kisskiss-taidesukkiksen valikoimista löytyy monenmoiset värikkäät sukat. Ja Kaikki on kotimaista työtä vähintäinkin suunnittelun osalta. Monet sukkatyypit on myös Suomessa tehtyjä.

Käsinvärjätyt polvisukat, värikkäät nilkkasukat ja lämpimät merinovillasukat kaikki luovat persoonallista ilmettä asuun. Kaikki sukat suunnitellaan Helsingin Vallilassa. Käsinvärjätyt Raita-polvisukat myös värjätään käsityönä piensarjoissa samaisella työhuoneella. Merinovillaiset sukat on kaikki myös valmistettu Suomessa.

Värillä on väliä!

Värikkäät sukat aikuisille

Rantu-nilkkasukat

Klikkaa itsesi Rantu-nilkkasukkien hyllylle, kun tarvitset värikkäitä nilkkasukkia. Näissä raidallisissa sukissa yhdistyy design, leikkisyys ja persoonallisuus.

Kestävät, puuvillaiset sukat on suunnitellut Suomessa Maiju/Kisskiss ja ne on teetetty Liettuassa.

Rantu-nilkkasukkia löytyy kooissa 36-39 ja 40-42.

Värikkäät sukat aikuisille

Raita-polvisukat

Raidalliset polvisukat toimivat hyvin niin housujen kuin mekkojenkin asusteena. Ne tuovat värikkyyttä ja yksilöllisyyttä asuun.

Raita-polvisukat ovat luomupuuvillaisia sukkia, jotka on käsinvärjätty Suomessa. Sukat on suunnitellut Maiju/Kisskiss ja ne on myös neulottu Suomessa.

Raita-polvisukat löydät koot 34-36, 37-39 sekä 40-41.

Värikkäät sukat aikuisille

Citykani-ylipolvensukat

Luomupuuvillaiset ylipolvensukat herättävät huomiota persoonallisella Citykani-kuviolla. Ne myös lämmittävät mukavasti, koska peittävät polvet.

Sukat ovat kotimaiset, sillä niiden design ja tuotanto on Suomessa. Suunnittelusta vastaa Maiju/Kisskiss Sukat on vastuullisesti tuotettu, niinkuin Kisskissin kaikki muutkin tuotteet ovat.

Citykani-ylipolvensukat löydät kooissa 34-36, 37-39 sekä 40-41.

Värikkäät merinovilla sukat aikuisille

Ketomaruna-polvisukat

Merinovillaiset polvisukat ovat lämpimät, hengittävät ja värikkäät. Sileä neulos tekee sukista ohuet, joten mahtuvat hyvin pikkukenkiinkin.

Näissä kotimaisissa polvisukissa on kiristämätön, leveä resori. Sukkien materiaali on vastuullisesti tuotettu merinovilla. Merinovillaa sukissa on 75%.

Sukat on suunnitellut Maiju/Kisskiss ja ne on myös neulottu Suomessa.

Ketomaruna-merinovillasukista löydät koot 37-39 sekä 40-42.

Värikkäät merinovilla sukat aikuisille

Ruutu- ja Raita-ylipolvensukat

Mikäli kaipaat raidallisia tai ruudullisia ylipolvensukkia, löydät ne tältä verkkokaupan hyllyltä. Pitkät polvisukat ovat ihanteelliset kylmillä keleillä.

Raidalliset merinovillasukat ovat moniväriset ja niistä löytyy kaksi erilaista väritystä. Ruudulliset merinovillaiset ylipolvensukat löydät myös kahdella eri värityksellä.

Sukat on suunnitellut Maiju/Kisskiss ja ylipolvensukat on vastuullisesti tehty Suomessa.

Ruutu- ja Raita-ylipolvensukista löydät koot 34-36, 37-39 ja 40-41.