Kisskiss lomailee ūüėä. Siksi seuraava postitusp√§iv√§ on 30.7.24. Kivaa kes√§√§!

  • Nopeat toimitukset
  • info@kisskiss.fi
  • Lahjakortit
  • Pankki-, luotto- ja mobiilimaksut
  • Nopeat toimitukset
  • info@kisskiss.fi
  • Lahjakortit
  • Pankki-, luotto- ja mobiilimaksut
Sukkahousujen materiaalit

Materiaalit

Kisskiss-taidesukkikset on valinnut käytettävät materiaalit huolella.

Tuotteissa käytetyt materiaalit on valittu siten, että ne ovat kestäviä ja helposti huollettavia.

Sukkahousujen ja leggingsien polyamidi on korkealaatuista.

Merinovillat ja puuvillat ovat √Ėkotex 100-standardin omaavia laatuja. Lis√§ksi osa tuotteiden puuvillasta on luomulaatuista.

Kaikki tuotteissa käytetyt materiaalit ovat vastuullisesti tuotettuja.

Polyamidi+elastaani

Sukkahousut ja leggingsit on neulottu. Materiaali on polyamidia ja elastaania.

Tällä hetkellä valikoimissa on neitseellistä polyamidia sekä kierrätettyä polyamidia (merkitty: eco). Jatkossa neitseellinen polyamidi vaihtuu kokonaan kierrätettyyn Q-Nova laatuun.

Sukkahousujen ja leggingsien haarakiilat ovat puuvillaa.

Denier

Polyamidi eli nylon sukkahousujen ja leggingsien paksuus ilmoitetaan deniereinä. Mitä suurempi luku on, sitä paksummasta materiaalista on kyse.

Tällä hetkellä Kisskiss polyamidi sukkahousut ovat paksuudeltaan 50 denieriä ja leggingsit 60 denieriä tai 70 denieriä.

Puuvilla

Kisskiss-taidesukkiksen valikoimissa on aikuisten polvisukkia, nilkkasukkia, ylipolvensukkia ja sukkahousuja, jotka ovat puuvillaa. Puuvilla on kaikissa tuotteissa √Ėko-tex 100 sertifioitua. Lis√§ksi Raita-polvisukkien sek√§ Citykani-ylipolvensukkien materiaalilla on GOTS-sertifiointi, joka kertoo materiaalin olevan luomulaatuista.

Puuvilla on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Siksi puuvillaisia sukkia voi suositella arkikäyttöön ja myös vaikkapa retkeilyyn.

Valikoimassa on myös paksuja puuvillaisia sukkahousuja (Pumpuli-sukkis). Niiden materiaali on kampapuuvillaa. Kampapuuvilla on pitkäkuituista, pehmeää ja kestävää.

Merinovilla

Merinovillaisia sukkia löytyy valikoimasta sekä polvisukkina että ylipolvensukkina. Kaikki käytetty merinovilla on eettisesti tuotettua ja mulesing vapaata.

Merinovilla on materiaalina mainio, sillä se hengittää, kuivuu nopeasti eikä kutita. Tästä syystä merinovillasukkia voi suositella käytettäväksi ympärivuoden arkisukkina ja ulkoillessa.